vreme beton 18.92° C Temperatura favorabila pentru turnarea betonului
=
Termeni si conditii de utilizare :
Termeni si conditii de utilizare

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.comanda-beton.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. comanda-beton.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, comanda-beton.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software utilizate pentru functionarea site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Tot continutul site-ului www.comanda-beton.ro este proprietatea noastra si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al nostru a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Selectarea clienților
comanda-beton.ro își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă un comportament sau un limbaj neadecvat (agresiv, jignitor, licențios etc), sau clienți care au în istoricul comenzilor livrări refuzate.
Preturile afișate includ TVA!
Echipa comanda-beton.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din site. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Va stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.comanda-beton.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.