vreme beton 8.1° C Timpul de întărire al betonului poate crește. Se recomandă adăugarea de aditivi
Call Now
Pret beton B100 ((C6/7.5 ; BC7,5)) la cifa

beton B100Pret beton B100: 300ron*


B100 (B100) tip de beton ușor. În caz contrar, se numește amestec „sacră”, acest lucru se datorează faptului că cantitatea de ciment din amestec este minimă.
Compoziția conține o cantitate semnificativă de piatră zdrobită și nisip, iar cimentul este necesar acolo doar pentru a lega particulele de agregat împreună.

La fabricarea betonului B100 , practic nu se folosesc alți aditivi, cu excepția nisipului și a piatra spartă. (C - ciment, P - nisip, U - piatra sparta)

Utilizarea betonului gata amestecat de calitate B100 este destul de largă pentru lucrările pregătitoare deasupra pernei de nisip înainte de turnarea fundației. Se foloseste atat pentru montarea bordurilor, cat si ca strat de baza in constructia drumurilor cu intensitate redusa a traficului.

Dacă aveți nevoie de beton de calitate B100, îl puteți cumpăra în compania noastră.Comand-beton.ro. Livrarea betonului

De obicei, producția de m 100 reprezintă rezultatul final sub forma unui beton gata de amestec (gamă de mobilitate n1-n4).

Cum se comandă beton
Când comandați beton de la noi la Comand-beton.ro, nu trebuie să vă gândiți la problemele de livrare - ne vom ocupa de ele. Regiunea noastre este Otopeni și regiunea Ilfov.


Pentru a plasa o comandă, utilizați informațiile noastre de contact sau un formular special de feedback disponibil pe site-ul nostru.


Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon afisat pe site, specialistii nostri va vor raspunde la toate intrebarile!

Alege ce e mai bun!