vreme beton 16.65° C Temperatura favorabila pentru turnarea betonului
Call Now
Pret Beton B200, C12/15 la cifa

beton B20Pret beton B200: 319ron*


Betonul B200 este folosit în structurile de beton simplu sau armat, în elementele ca fundaţii şi pardoseli. Betonul B200 se poate folosi în functie de construcţii şi în elementele verticale ca: stâlpişori şi bulbi, în zidaria autoportantă, pentru centuri sau plăci.

Utilizarea betonului B200

Betonul acestui brand este excelent pentru turnarea șapelor de beton, a zonelor oarbe, a fundațiilor și a blocurilor de fundație, este folosit la fabricarea scărilor, utilizat în construcția drumurilor etc. Baza pentru fundații pentru garaje, băi, case luminoase cu 1-2 etaje (pardoseli din lemn), garduri. Toate aceste sarcini sunt rezolvate de beton C15 (B 200)

Este dificil să găsești un beton mai popular decât betonul B200, prețul acestui brand este destul de mic, iar caracteristicile de rezistență permit rezolvarea unei game largi de sarcini.

Caracteristicile mărcii B200

Mobilitatea betonului este în intervalul de la P1 la P4, acest indicator este afectat de cantitatea de apă adăugată amestecului în timpul pregătirii materialului de construcție;
Rezistenta la apa a betonului este W4. Acest grad se caracterizează prin absorbția intensă a umidității și necesită materiale de hidroizolație suplimentare atunci când este utilizat în locuri cu umiditate ridicată.


De unde sa cumpar beton b200

Dacă aveți nevoie de un beton gata amestecat b200 cu adevărat de înaltă calitate , îl puteți achiziționa de la compania noastră Comanda-beton.ro.