vreme beton 15.62° C Temperatura favorabila pentru turnarea betonului
Call Now
Prețuri și Opțiuni în Satu Mare

Clasele de beton utilizate în construcția unei case sunt extrem de importante, deoarece asigură rezistența și durabilitatea structurii. Dacă te afli în Satu Mare și ești interesat de prețurile și modalitatea de comandă a betonului, ai ajuns în locul potrivit.

Satu Mare este un oraș în care ai acces la diverse tipuri de beton, adaptate nevoilor tale specifice. Iată câteva clase de beton utilizate în construcții și informații utile despre ele.

Beton C16/20: Aceasta este o clasă de beton utilizată în mod obișnuit în construcția caselor. Cifrele "C16/20" indică rezistența la compresiune a betonului, măsurată în megapascalii (MPa). C16/20 înseamnă că betonul are o rezistență minimă de 16 MPa la compresiune și 20 MPa la întindere. Este potrivit pentru elemente de fundație, plăci de podea, trotuare și scări.

Beton C20/25: Această clasă de beton are o rezistență minimă de 20 MPa la compresiune și 25 MPa la întindere. Este utilizat în construcția pereților și a structurilor de rezistență ale casei. Betonul C20/25 este potrivit și pentru stâlpi sau grinzi, asigurând o rezistență adecvată și durabilitate.

Beton C25/30: Această clasă de beton oferă o rezistență minimă de 25 MPa la compresiune și 30 MPa la întindere. Este folosit în construcția elementelor solicitate suplimentar, cum ar fi piloni de susținere sau structuri care trebuie să reziste la sarcini mai mari.

Acum, să trecem la informații despre prețurile și modalitatea de comandă a betonului în Satu Mare. Este important să menționăm că prețurile pot varia în funcție de cantitatea și clasele de beton solicitate. Pentru a obține o evaluare exactă a costului, este recomandat să contactezi furnizorii locali de beton și să le furnizezi informații specifice despre proiectul tău.

În ceea ce privește modalitatea de comandă a betonului, poți să contactezi diverse companii specializate în furnizarea de beton și să le ceri o ofertă personalizată. De obicei, acestea pot livra betonul cu ajutorul unei cife, care este o mașină specializată pentru turnarea betonului în locația dorită.

Deci, dacă te interesează prețul betonului în Satu Mare și cum poți comanda, asigură-te că contactezi furnizorii locali de beton pentru a obține informații detaliate și o ofertă personalizată în funcție de nevoile tale specifice.

Reține că este întotdeauna recomandat să colaborezi cu profesioniști calificați în domeniul construcțiilor și să alegi betonul adecvat în funcție de cerințele și specificațiile proiectului tău.


TIP BETONCLASĂ BETONPRET BETON METRU CUB
Beton B150C8/10313.00 lei
Beton B200C12/15327.00 lei
Beton B250C16/20338.00 lei
Beton B350C20/25343.00 lei
Beton B400C25/30351.00 lei
Beton B450C30/37355.00 lei