vreme beton 16.48° C Temperatura favorabila pentru turnarea betonului
beton la cifa

Flota proprie de vehicule pentru livrare beton

-->

Pentru livrarea betonului gata amestecat si a solutiilor la santier se foloseste transport special pentru a asigura pastrarea calitatii acestuia. Avem propria flotă de vehicule speciale, ceea ce ne permite să livrăm de la 5 la 10 metri cubi. m. de beton in acelasi timp - pretul pentru un transport separat se specifica la plasarea unei comenzi telefonice..

Tipul de vehicul, ținând cont de volumul necesar, este întotdeauna convenit cu clientul în prealabil. Folosim doar modele moderne de betoniere, care garantează nicio pierdere a calității amestecului (îngheț, delaminare, priză) în timpul transportului, protejează de lumina soarelui, zăpadă, ploaie. Dacă este necesar, clientul poate alege un mixer în funcție de volum, greutate, putere, viteza tamburului, durata ciclului de amestecare, debit, manevrabilitate. Dar, de regulă, această decizie este luată de un angajat al companiei noastre.

Caracteristicile muncii și interacțiunii:
Deoarece compoziția betonului include piatră zdrobită, nisip, apă, ciment, are o consistență nesolidă. Pentru a-i menține omogenitatea, pentru a asigura adecvarea utilizării sale, în timpul transportului trebuie respectate anumite reguli. Stația de beton „Comanda beton” la îndeplinirea comenzilor, respectă toate regulile pentru livrarea de beton și soluții:
-echipamentul este asigurat în funcție de tipul de soluție, capabil să-și mențină calitatea în timpul transportului;
-la selectarea autovehiculelor se ține cont de manevrabilitatea acestora, capacitatea de cros, în funcție de căile de acces la instalație;
-expedierea la șantier are loc prompt, imediat după producție, pentru a preveni priza betonului;
-în timpul transportului, soluția este amestecată cu ajutorul unor lame speciale, ceea ce asigură păstrarea plasticității betonului.;
Informații importante la livrarea betonului
Lucrul cu clienții se efectuează pe baza unei cereri completate, care conține în mod necesar informații despre volumul necesar de amestecuri, locul de livrare, căile de acces. Plata se face in avans sau in timpul livrarii betonului la santier, pretul se negociaza in avans. Înainte de a încărca betonul în malaxor, managerul nostru coordonează suplimentar livrarea. De asemenea, ofera asistenta consultanta in calcularea volumului comenzii, in functie de nevoile clientului, se determina pretul pe metru cub.
Unde se livreaza betonul?
Livrarea de beton gata amestecat de orice grad se efectuează în toate localitățile și unitățile industriale din Bucuresti și Ilfov .