vreme beton 15.62° C Temperatura favorabila pentru turnarea betonului
0785 432 432
Call Now
Caracteristicile muncii și interacțiunii:
Deoarece compoziția betonului include piatră zdrobită, nisip, apă, ciment, are o consistență nesolidă. Pentru a-i menține omogenitatea, pentru a asigura adecvarea utilizării sale, în timpul transportului trebuie respectate anumite reguli. Stația de beton „Comanda beton” la îndeplinirea comenzilor, respectă toate regulile pentru livrarea de beton și soluții:
-echipamentul este asigurat în funcție de tipul de soluție, capabil să-și mențină calitatea în timpul transportului;
-la selectarea autovehiculelor se ține cont de manevrabilitatea acestora, capacitatea de cros, în funcție de căile de acces la instalație;
-expedierea la șantier are loc prompt, imediat după producție, pentru a preveni priza betonului;
-în timpul transportului, soluția este amestecată cu ajutorul unor lame speciale, ceea ce asigură păstrarea plasticității betonului.;
Informații importante la livrarea betonului
Lucrul cu clienții se efectuează pe baza unei cereri completate, care conține în mod necesar informații despre volumul necesar de amestecuri, locul de livrare, căile de acces. Plata se face in avans sau in timpul livrarii betonului la santier, pretul se negociaza in avans. Înainte de a încărca betonul în malaxor, managerul nostru coordonează suplimentar livrarea. De asemenea, ofera asistenta consultanta in calcularea volumului comenzii, in functie de nevoile clientului, se determina pretul pe metru cub.
Unde se livreaza betonul?
Livrarea de beton gata amestecat de orice grad se efectuează în toate localitățile și unitățile industriale din Bucuresti și Ilfov .