Beton de pod/ Livrare beton pod


Producția de beton de înaltă rezistență utilizat în structurile de poduri – precum fundații, suporturi, piloți, travee – necesită certificare în organismele specializate

Producătorii de beton pentru poduri, precum și organizațiile de construcție de poduri, au o mare responsabilitate: structurile din beton trebuie să reziste zilnic la o încărcare enormă și la influențe agresive ale mediului.

Nu toți producătorii sunt pregătiți să furnizeze un astfel de beton. Pentru producerea de beton de pod de înaltă calitate, trebuie îndeplinite trei condiții: pregătirea tehnologică a echipamentelor instalației și nivelul de pregătire a specialiștilor, utilizarea agregatelor de înaltă calitate, cimenturile de înaltă calitate, aditivi speciali și respectarea strictă. la rețetă, concentrarea producătorului pe îmbunătățirea continuă a calității produsului.

Vom produce pentru dvs. un amestec de beton cu orice caracteristici necesare, în timp ce rețeta acestuia va fi convenită cu experți de top în domeniul construcțiilor de drumuri.

Fabrica Comanda-Beton.ro produce o gamă largă de produse. Amestecurile noastre de beton pot fi utilizate pentru întreaga gamă de lucrări de construcții. Pornind de la lucrările de planificare, construcția de cabane de vară până la construcția de clădiri înalte și structuri tunel-poduri. Capacitățile companiei noastre ne permit să răspundem flexibil dorințelor clienților, inclusiv pregătirea hărților tehnologice individuale pentru o anumită comandă.